Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wild Flower Retreat / VILDBLOMMA RETREAT PÅ MALLORCA (in Swedish)

October 16, 2023 - October 20, 2023

VILDBLOMMA Yoga Retreat
Mallorca -Son Foguero 16-20 Oktober
@sonfoguero

Relax – Release – Restore – Reconnect – Re-wild

Ett retreat från måndag till fredag -vardagar som förvandlas till dagar av magi fyllda med kärlek, innerlighet och djup närvaro. Dagar att hämta hem dig själv genom att är aoch hylla det vilda det som blommar av sann kraft och livslust.

Ja guidar dig till rummet av ditt mest innerliga jag där du får släppa taget om det som hindrar dig i livet och än djupare skapa det liv du vill leva.

Med stillheten som gäst, startar och avlsuatar vi dagarna med långa, ljuva yoga-stunder på mattan, med möjlighet att landa djupt, djupt i oss själva. Genom mjuka tillåtande rörelser och närande andetag, utforskar vi olika meditationstekniker i både stillhet och rörelse.

Kvällarna under stjärnorna bjuder in till ceremonier och ritualer med näring för själen; Eldceremoni, Cacao Ceremoni & Shamansk guidning /healing till rytmen av trumman med @katja_shamanichealing

I mellanrummen ges möjlighet till vila och återhämtning, härliga promenader genom ängar fält.

På denna plast förlänger vi sommaren & möter hösten bland gyllengula fält som förvandlas i mötet med den rödbruna marken nyplogad för sådd. Detta är helt enkelt en oas av skönhet i mitten på ön som is ig självt just bär känslan av den vildaste tystanden och vackraste stillheten.

Med Rosa i köket blir varje måltid till magi. Hon ör kocken som får maten att blomma ut i sin fulla prakt, vackert, näringsrikt, växtbaserat och närodlat @greenrepublic_

Jag hoppas att få blomma vilt med DIG.
Glädje & kärlek
Helene @casayyoga

Om Helene
Helene ger en påtaglig magi till varje rum hon kliver in i. Hennes mjuka men kraftfulla närvaro som yogalärare har djupa rötter i hennes inspirerande kreativa liv där yoga ingjuts i allt hon gör. Allt, precis allt blir till n ritual och en ceremoni där varje detalj är omhändertagen och hållen i samklang med naturens krafter. Att vara med Helene är som att kliva in i en sensuell skönhet som en dörr till mirakler.

To sign up:

BOOKING FORM WILD FLOWER RETREAT

Details

Start:
October 16, 2023
End:
October 20, 2023

Organizer

Helene Blomkvist

Venue

Son Foguero
Maria de la Salut, Spain + Google Map
View Venue Website