Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Beyond Yoga Retreat (in Swedish) – SOLD OUT

May 12, 2023 - May 17, 2023

Mallorca beyond Yoga Retreat

BEYOND – retreatet som öppnar en portal till naken skönhet som rofyllt håller om ditt djup och bär dig in i din unika rytm och balans.

Vi bjuder in till dagar fyllda av sinnlighet där vi håller om och tar hand om dig på det mest magiska sätt. Tillsammans vilar vi in i naturens element, som är så nära här på ön, och tar emot de gåvor ön ger – en ljuv, tillåtande, glädjefylld famn av bliss.

Vi bor på en vacker plats på sydöstra sidan av Mallorca, nedanför bergskedjan Serra de Tramuntana strax utanför Santa Maria de Cami. Vi har funnit en anrik gammal finca med rötter och historia från 1300-talet som bär en tidlös skönhet.

Med naturens element som vår canvas tar vi emot kristallers kraft, dofters magi, vibrationer och ljud – in i alla livets rytmer såsom hjärtslag, dygn, årstider och måncykler. Vi guidar en resa genom ett pärlband av djupa andetag, ritualer & ceremonier. Vi låter oss näras och stärkas av naturen, vara ett med elementen likt den vilda kraften i elden, det mjuka flödet som finns i vattnet, öppenheten som vinden ger och jordens mörka rötter.

Vi möts tidig morgon på mattan i mjuka, sköna flöden för att hälsa dagen. I takt med att solen stiger öppnas oändliga möjligheter då vi väver samman stunder av stillhet &tystnad med äventyr och överraskningar. Yin Yoga, Restorative, live musik, Yoga Nidra och Cacao- & eld ceremonier.

Alltid med tid för vila och återhämtning; en stund i solen vid den underbara poolen eller en vandring över ängar att njuta de vackra omgivningarna där vi bor.

Vid ute-duschen finns det härliga kroppsprodukter där du kan skapa din egen spa- stund. Det finns också möjlighet att boka massage och/eller shamansk healing.

Details

Start:
May 12, 2023
End:
May 17, 2023

Organizers

Helene Blomkvist
Petra Gustafsson
Johanna Schinker

Venue

Finca Es Cabás
Carretera, km 2,4
Santa Maria, Mallorca 07320 Spain